JOM SHARE SKINCARE & MAKEUP UTK PREGGY

Hi semua. Jom kita borak2 tentang skincare yg boleh di pakai masa pregnant ? Korang boleh share ke skincare brand apa yg korang pakai, jenis kulit apa ? Sebab masa preggy ni kita sentiasa berhati2 pilih ingredients dalam produk kan, contohnya macam RETINOL adalah dilarang sama sekali utk dipakai semasa preggy utk mengelakkan keguguran, premature & autism. Jadi brand apa utk skincare & brand makeup apa korang pakai ? Pada yang TTC skrg. Topik ni dapat menambah ilmu dari mummy semua bagi persediaan dimasa depan.

2 Balas

Hi, saya guna The Body Shop. Safe for pregnant mom and breastfeeding mom.