Realiti Seorang Ibu Menyusukan Anak

Hi semua ibu-ibu & bakal ibu~ Pernah tak dengar orang kata, 'alaaa, senang je kan menyusu badan tu? Letak anak, susukan siap' Tapi min percaya tak ramai ibu-ibu yang bersependapat seperti itu dan memandang ibu-ibu yang menyusukan anak ni satu perkara yang mudah sangat 😭 Ini antara realiti seorang ibu menyusukan anak yang tak ramai orang tau. Betul tak ibu-ibu semua 😓

Realiti Seorang Ibu Menyusukan Anak
9 Balas

kalau kerja mmg seksa. lg2 kerja dgn servis. da bengkak giler....tp x dpt nak lari g pam. mmg la malam tu sng..dia nangis je..bagi. x yah buat susu. tp letihnye..Allah je tau. kalau ari cuti sngla...hehehe..

tapi saya lebih selesa menyusukan anak sambil duduk dan dlm masa yg sama boleh membaca, berbalas msg menonton tv 😊

betul min. Dunia penyusuan tak semuanya indah² belaka. Tetap ada cabarannya.

bukan senang nk nyusu kan ank.sbbnya kna tmpt yg betol² selamat selesa..

siap nsfw gambar ni.. very thoughtful 👏🏿👏🏿

👍🤭

Btul tu

👍

btol