jamu yang selamat untuk ibu ambil ketika menyusukan bayi

boleh tak moms kongsi jamu yang okay untuk ibu menyusukan bayi , please 😊anak sulung

3 Balas

Jom cuba ladyes coafee.. Minuman pracampuran koko dan kopi arabica..rasa ala2 mocha memang xpahit langsung.. Peratusan kafein yg sedikit dan khasiat seperti jamu utk penjagaan dalaman dan luaran kita... Jangan risau.. Tak menganggu susu ibu.. InshaAllah.. Berminat nak dapatkan bole wsap 01156638744

ffw blh d amalkn utk ibu menyusukan ank..bgus tuk dalaman....keluaran amway

saya guna nonaroguy