Misi Pencarian #bayiTAPseptember bermula!

Hi semua ibu ayah TAP🥰 Kini misi pencarian #bayiTAPseptember bermula yeay😍 Ibu ayah cuma perlu muat naik gambar si comel kesayangan di aplikasi Photobooth dengan #bayiTAPseptember sebanyak mungkin sepanjang bulan ini👶🤳 Dan mungkin bayi anda yang akan terpilih sebagai #bayiTAPseptember 😘 Jangan lupa juga gunakan Bingkai / Pelekat Istimewa sempena pencarian ini seperti di bawah ini ya💕 Jom muat naik sekarang💖

Misi Pencarian #bayiTAPseptember bermula!
86 Balas

#bayiTAPSeptember Sharifah Zuyyin 5 month💖💖

4y ago

Jangan lupa muat naik gambar si comel di bahagian Photobooth dan gunakan #bayiTAPseptember serta bingkai/Pelekat Istimewa kami seperti di atas ya😘

#bayiTAPsetember Muhammad Amiruddin😍😍

4y ago

Jangan lupa muat naik gambar si comel di bahagian Photobooth dan gunakan #bayiTAPseptember serta bingkai/Pelekat Istimewa kami seperti di atas ya😘

#bayiTAPseptember Muhammad Aqif Aiman 👼🏻

Muhammad Azrin Bin Mohd. Azli #babyTAPSeptember2020

#bayitapseptember Ai'nur Arianna 5bulan🥰

4y ago

Jangan lupa muat naik gambar si comel di bahagian Photobooth dan gunakan #bayiTAPseptember serta bingkai/Pelekat Istimewa kami seperti di atas ya😘

Muhammad Rizqi Bin Mohd Rostam #bayiTAPseptember

#bayiTAPseptember Azzam Mikhail 3month +

4y ago

Jangan lupa muat naik gambar kesayangan anda di aplikasi Photobooth dan #bayiTAPseptember serta gunakan pelekat / bingkai seperti di atas ya mommy 😘

baby Muhammad Azrin 👶 #bayiTAPSeptember

#bayiTAPseptember Nur Iman Amani binti Mohamad Rizal

Muhammad Azeem Haikal baby #bayiTAPSeptember

4y ago

kena muat Naik di bahagian photobooth Dan gunakan pelekat/bingkai berserta #bayiTAPseptember ya mommy😘