Tips Mudah Menjaga Gigi Susu Anak Agar Tidak Cepat Rosak

Hi semua ibu ayah komuniti TAP🥰 Min tahu bila anak dah mula boleh makan, kita akan risaukan gigi dia kan🦷 Kadang kita tak tahu apa punca gigi anak kita rosak sedangkan kita dah jaga dan pantau pemakanan dia 👶 Jom baca sini min ingin kongsikan tips mudah untuk anda semua cara menjaga gigi susu anak agar tidak cepat rosak🤓 Tapi pastikan buat selalu ya! *NOTA : Jangan lupa 𝙇𝙄𝙆𝙀 & 𝙋𝙊𝙎𝙏 𝙋𝙀𝙉𝘼𝙉𝘿𝘼 untuk rujukan masa akan datang ya!

Tips Mudah Menjaga Gigi Susu Anak Agar Tidak Cepat Rosak
21 Balas

😍 gracias min Serupa berus gigi yang min tunjuk tu suami beli anak saya suka main gigit2 masa mandi 😬 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

saya lap lidah dan gusi serta gigi anak guna kain lembab.. jari saya pulak di gigitnye..😄

x sabar nk tgk bby tumbug gigi. mcm comey je.hehe. bby dpt kaki dulu,gigi belum.

Thank you for the good info 🤗💕💕

.. thank you for sharing!. 💕

thanks for sharing. good info!

4y ago

💕

Terima kasih info👍👍👍

👍👍👍❤❤❤

good info 👍🏼

tq for sharing