Recommended Breastpump

Hi semua. I am new mom here and expecting baby on September. Sekarang tengah prepare barang untuk dibeli. Ada tak kat sini yang boleh suggest breastpump yang okay and affordable? Mahal sikit takpe tapi taknak mahal sangat 😂 nak yang jenis electric, kalau ada handsfree lagi bagus. Banyak sangat brand sampai taktahu nak pilih yg mana. Terima kasih dan saya doakan semoga semua urusan mommies kat sini dipermudahkan ya 😘

1 Balas

kmom wireless breastpump, satu dalam 329, kalau sepasang dalam 600++