Handsfree breastpump

Boleh tak mommies cadangkan handsfree breast pump yg bagus, harga affordable. Saya first time mom. Masih survey2 lg, tak tahu nak beli brand apa. #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

awk kena pegi kedai dan test sbb tak semua suction kita selesa. dan kena tau jugak size corong kita. handsfree yg affordable autumz,youha,supermama. semua bagus tp tak semua sesuai dgn kita

Saya pakai yg Philips Avent. Berbaloi. Beli sbb tgk recommendation kt TAP https://my.theasianparent.com/breast-pump-elektrik-terbaik