Breastpump Yang Bagus

Hi.. Mommies yg dah ada pengalaman.. Boleh tak suggest breastpump yg bagus dgn harga yg tak mahal sangat... Saya bru 1st baby and taktau mcm mn nk pilih breastpum ?

8 Balas

Kalau nak, sy ada breastpump brand holabebe nk letgo, xpernah guna, siap ada milk storage bag, cooler bag and ice brige lg sy bagi.. 1 set.spe2 nak bole roger sy

4y ago

masi ada ka sis

dkt shopee jenama real bubee tu murah pun murah.. senang nak pam.. recomamded

Kat shopee jenis elektrik ada yang bawah RM100 puan... Pastikan sebelum beli tengok review dulu...

Saya nak letgo breastpump lactosolo, bagus jugak pump tu xsakit. Bunyi pun xkuat sgt

bole test dekat pump on the go , dah test bole dcide nk bli y mna 😊

4y ago

Dalam IG ada boleh search....

Supermama got promotion rm199 ,go fb search supermama

shoppe. brand real bubbee

try bubee, boleh tahan affordable