20 weeks

Hi semua. Haritu jumpa doc kata tumbesaran baby lambat 2 minggu. ? Ada sesiapa yg pernah jadi mcm ni tak? Risau laa. Next week baru buat scan detail. Doakan baby sy okay ya

2 Balas

Sayaa ponnn bby kecil 2week, doktor cakap masihhh okeyyy, jgn lebihhh ituuu masalahh. Saya lps doktor ckp mcm tuuu lega sikittt hatiii niee kalau tdakk risauu aje 😓

Doc sy ckp 2 minggu ok lg..jgn lebih. Doa yg baik2 ya..dulu baby sy kepala kecik 2 minggu..lahir ok je.sy positif je sbb kepala sy pun kecik. 😁😁

5y ago

Ouh yeke. Insyaallah mudah mudahan sihat semuanya. Thank you bg feedback +ve. Lega sikit hati 🤗