Ketulan semasa ultrasound

Hi mommies, Minggu lepas saya buat detail scan untuk pada kehamilan 20 minggu dan doc dapati ada satu ketulan cecair di bahagian leher baby saya. Ada sesiapa pernah ada experience yang sama? Mohon doakan untuk bayi saya ya momomies 😢

Ketulan semasa ultrasound
13 Balas

Cuba sis pergi jumpa pakar utk details scan lagi skali..sbb haritu sy lebih kurang kes mcmni..lepas scan pakar alhamdulillah da hilang normal je semua

semoga urusan awak dipermudahkan. semoga baby awak dlm lindungan allah❤️

smg baby sihat² je dan urusan momi dgn baby dipermudahkan dan baik² je aminn insyallah ❤️

semoga baby sis sihat sentiasa. insyaallah, aamiin. ♥️

1y ago

moga Allah permudahkan urusan sis dan baby🥰🤗

sis g cepat2 chek kt pakar ye sis . semoga bby n sis sentiasa sihat2 ye . amin

semoga dipermudahkn urusan sis skluarga,dan smoga baby sihat 🤲🏼

bby saya ada cecair dkt kepala,skrg tgh temujnji ng hospitl pakar..

semoga baby sis sentiasa sihat , aminn 🤲

selalu kes mcm ni sonographer tu akan refer terus ke pakar.

semoga urusan sis dipermudahkan , InshaAllah