Pampers yang bagus

Hi semua, boleh tak suggest pampers mana yang okay untuk Baby. I mean macam yang tak cepat bocor. Kite first mom ni nak jugak tukar2 pendapat. Hehe terima kasih pada yg komen🥰

15 Balas

Waktu baby saya newborn saya tried few brands; drypers touch, molfix and applecrumby. Drypers touch tu okay untuk baby yg peha tak bambam. Kalau bambam tak sesuai. Molfix okay tapi bau dia saya tak tahan. Hancingg. Applecrumby is my current fav. Beli bundle baru tak rasa mahal. Bagus untuk peha bam bam. Tak bau hancing. Absoption bagus.