Pampers yang bagus

Hi semua, boleh tak suggest pampers mana yang okay untuk Baby. I mean macam yang tak cepat bocor. Kite first mom ni nak jugak tukar2 pendapat. Hehe terima kasih pada yg komen🥰

15 Balas

Mamypoko Extra dry = mmg kering cuma belakang dia tak ada getah. Tak berapa nak fit and kemas. Drypers wee wee dry = pakai time newborn, cutting kecik tak berapa minat sgt. Huggies dry = bocor time tgh malam. Tibe2 basah je baju anak Offspring = nipis tak tebal sgt, lembut je. Pakai dari petang smpi pagi mmg tak bocor. Tips dia jgn beli satu, beli in carton dapat la murah and tunggu shopee sale. Apple crumby pure basic = lembut, triple protection. Nipis jugak and fit. Ni pun sama beli time sale. Beli satu mmg rasa mahal. Hoppi = nipis and lembut. Pendapat saya pampers mahal ni mmg best and beli la in carton. Harga murah dari pampers biasa