Pampers yang bagus

Hi semua, boleh tak suggest pampers mana yang okay untuk Baby. I mean macam yang tak cepat bocor. Kite first mom ni nak jugak tukar2 pendapat. Hehe terima kasih pada yg komen🥰

15 Balas

saya tukar pampers banyak kali dah. bukan sbb tak sesuai ke apa ke, sbb mmg suka beli random2 . tips yg saya tahu, kalau pampers baby selalu bocor, tu bukan tanda kena tukar jenama, tapi kena tukar saiz. saya tak ingat jenama apa saya guna, masa baby berat 5kg, pakai saiz s ikut label packaging pampers tu la, tapi setiap kali berak mesti bocor. last2 saya tukar saiz m tapi masih jenama yg sama. ok je tak bocor, padahal m tu utk 6kg ke atas.