Esok minum air gula. Mcm mana nk bg bacaan cantik. Sy takut sgt

Hi semua, boleh suggest tak mcm mana nk bg bacaan gula tu cantik je? Letih rasanya kena gdm time pregnant. Dgn hb low lagi.. kalau minum air masak lpas minum air gula tu ada kesan ke

2 Balas

Pemakanan tu paling penting kena jaga, 2 mggu sebelum tu dah x boleh sangat minum air manis2. Roti2 pun kurangkan. Biskut kering takpe, banyak minum air masak. Masa saya test air gula mmg x minum apa2 sepanjang tggu ambil darah kedua. Hb low try makan vitamin prenatal yg diberi doc dengan air delima n vit c supaya penyerapan iron tu paling maksimum, good luck.

sblum minum air gula mlm tu puasa..minum air masak je..cut manis2 dulu..lpas minum air gula boleh minum air masak doct yg ckp..sya bru 3hari lpas minum air gula..alhamdulillah tak sangkut