Makan Asam

Hi semua. Boleh ke makan asam klau teeingin sgt? Tp sy ni nak kata setiap hari tu tak. Cuma klau rasa teringin tu mmg kena cr. Kdg2 gula2 asam pn jadi. Paling sy suka anggur kering yg bila mkn bibir putih tu dan mangga. Mangga tu klau rasa teringin tp xmakan, air liur ni rasa bergumpul je dlm mulut ? Tp umi sy xbg mkn selalu. Tak elok untuk otak baby. Betul ke? Ada yg berpengalaman?

1 Balas

dkter x bagi.. yg putih2 pada asam tu x elok utk kndungan.. better mkn buah..

4y ago

Haah. Huhu