Complete miscarriage at 13w1d

Hi semua, berat nak meluahkan. Saya keguguran 28/9/2022. Usia kandungan 13minggu, kantung baru besar 1.71cm, takde baby dalam tu. Sedih memang sedih, tapi hidup perlu diteruskan. Doakan saya dimurahkan rezeki lepas ni. Bye April 2023 Birthclub. 🥹

4 Balas

Sbr ye syg.. Sy pernah lalui ni.. Same. Weeks dgn awk.. Tapi baby sempurna dan baby boy.. Doktor kate baby kurang zat, ingt kan baru 13 weeks, rupanya dah 20 weeks.. Jdi Allah ambil dia dulu

apa blh menyebabkan sis gugur? sama dgn saya kandungan sis 13 minggu. hmmm smoga ada hikmah da rezeki lagi lepasni.. Aamiin

Takziah sis. InsyaAllah lps ni ada lagi rezeki baby. Maaf nk tnya sis. Sepanjang 13 minggu tu masa scan baby okay je ke?

Takziah sis. In sha Allah ade rezeki baru Allah nak bagi tu 😊