Kehamilan Semula Selepas Keguguran

Alhamdulillah, gugur anak pertama pada 9/11/2022. harini 25/01/2023 dah hamil sekali lagi. Doakan kandungan saya survive.

Kehamilan Semula Selepas Keguguran
11 Balas

alhmdulillah..semoga bby n ibu baik2 je..sama jgk ngn sye..gugur bln 7/22(20w)..allah gntikan dgn y lain bln 12/22..skrg dh 12w dah..doakn sye jgk tau..❤️

Alhamdulillah tahniah 🫰🏼 sya pn bru hamil sekali lagi jan2023 selepas keguguran march2021. Semoga baby membesar dgn sihat.. doakan sya jgk ya🥰

sama mcm sy , gugur bulan 12 ,, bln 1 pregnant . alhamdulillah skrg 5w2d . harap baik baik je kandungan kita .

1y ago

aaminnn2 🤲🏻

sama sis, saya miscarriage 8/11 , 11/1 pregnant lagi 😅. Status skrg, 3rd pregnancy with 2nd baby

Alhamdulillah tahniah sis . saya gugur 4/11 . tadi chck upt naik samar masih doakan sy ya 🥹

1y ago

kalau dah delay period kerap2 lah check. sy pun selang 2 hari check. 😃 semoga ada rezeki untuk awak ya🥰

tahniah sis.. jaga diri baikbaik.. sama mcm sy jugk.. gugur 26/11.. hamil balik 4/1..

1y ago

alhmdulillah..rezeki..❤️

tahniah n moga dipermudahkn urusan😊

Alhamdulillah tahniah sis

Amjn ya rabbana alamin

Aamin 😘