Darah darah

Sy miscarriage dan cuci Kat hospital besar 1/9/2022. Dan darah nifas stop pada 9/9/2022. Lepas tu, 21/9 saya ada keluar darah, số tu maknanya darah period kan? Dan lagi satu lepas keguguran, darah period kita Tu memang banyak ke? Sebab sebelum ni darah period saya takde la sebanyak sekarang ni. Confius

2 Balas

ye mungkin darah period sbb sy gugur pun dlm 2 minggu lepas tu terus period. Sy pun darah period jadi lebih banyak dan mcm berketul sikit. Sebelum gugur tak macam tu.

2y ago

Ok terima kasih kerana sudi menjawab

darah period lps gugur mmg byk dlm 2 3 hari. nnti die normal balik. x perlu risau pon.

2y ago

Ok terima kasih. Jadi normal je la.