Lama dah tak main teka-teka kan!

Hi Semua, anda sihat ke? Sekarang tengah buat apa? Kalau ada masa lapang jom teka ada berapa chocolate yang anda jumpa dekat sini??

Lama dah tak main teka-teka kan!
29 Balas

sihat min 💕 total coklat ada 14 😊 doakan saya supaya dipermudahkan bersalin due 9/11 tkde tanda2 nak bersalin lagi ni ..cuma keluar lendir jernih macam hingus sikit je

alhamdulillah baru sihat min..dari kena covid...😉✌🏻 min sihat?? la ni tgh duk melayan anak mewarna..hehe.. okies jwpn teka teki tu adalah.. 14😍bar coklat..yeay🎉

1y ago

mg puan cpt sembuh..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

Alhamdulillah, sihat .. jwapan sy 15bar 😋😋. Xsabar nk abes pantang. Nk mkn mcm²

Hai.. 14🍫 Aduh..tengah on diet no sugar less carbo ni 😅 bulan 12 test air gula.

Alhamdulillah, sihat hendaknya. Baru selesai mengaji. jawapan saya 29.

14 coklat! Teringin pulak nampak coklat! 😍

Syukur, sihat 💕 Ada 14 bar 🍫

15 termsk perkataan coklt🤣

14 insyallah btul 🥰

ada 14 bar coklat!