Berat baby 3 bulan

Hi, berat baby saya 3 bulan naik sikit je. 2 bulan 4.1kg, 3 bulan 4.3kg. Baby bf+fm(enfalac a+). Dah masuk graph line kuning. Risau 😭 #1sttimemom

4 Balas

hi puan. skrg anak mcm mana? berat anak saya sama dgn berat anak awak masa 2 bulan dan 3 bulan. aduhai. boleh share journey anak awak? so far saya bagi susu badan je kat anak.

Ank sye mse 2 bulan 4.9kg ni masuk 3 bulan 6.14kg sye bagi ank susu badan dgn susu formula dupro sye kerap susu kn ank dan jaga timming waktu tido dia jg....

Cuba kerap susukan anak dgn susu ibu pada 10pm ke 4am

1y ago

Yg ni mmg buat sbb baby kerap jaga waktu tu

Baby menyusu and tidur okay ke mummy?

1y ago

Doktor ada ckp apa2 tak? Apa ek punca nya kalau semua dah monitor 😥