Berat bayi border line

Bayi saya 4 months berat 5.5kg. ada tips tak nak naikkan berat sebab border line kuning. Susu dah tambah 5 oz tapi baby susah nak habiskan kadang-kadang. Anak sy fm & bf .

3 Balas

Hye sis .. berat dah berapa skrng baby?? anak saya 4bulan ni berat 5kilo jer.. sy pun pening dia cuma habiskan 4oz jer .. 4jam dalam sehari minum ... sedangkan klu nak baby ni cukup nutrisi kena bagi 13-18kali susu

skrg baby da brapa bulan mommy..da boleh makan ke..if da boleh makan boleh try baby food IZZLY utk naikan berat baby boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly

Baby sy 3 bln berat 6.6kg. Sy kerapkan bf pd waktu mlm