Flat head baby 2 bulan 19 hari

Hi semua anak saya duduk hospital selama dua bulan, kat sana tak ada orang dukung jadi kepala dia jadi flat sebab baring lama sangat, sekarang dah balik rumah dah cuba tidurkan mengiring tapi dia tak suka macam tak selesa. Sekarang saya dah beli bantal untuk dia yang untuk flat head tu, tak tahu la ok ke tak. Soalan saya, kepala anak saya akan kekal macamtu ke atau dia boleh pulih sendiri ye?

1 Balas

hi sis setahu saya kalau flat head baby ni tak kekal lama . sebab anak sis baru 2 bulan kan . kalau dah beli bantal tu keep on je pakai inshaallah nanti ok balik . sis jangan risau ya . lagi satu kerapkan bagi anak baring mengereng okie