Flat head 4bulan 15 hari

Hi ibu ibu hebat, kepala anak saya, flat head belah belakang... Rata sangat sekarang 4 bulan 15 hari. kalau dari hadapan kepala dia besar sebab rata kat belakang. Selalu juga buat tummy time letak mainan supaya x bosan.. tpi dia cepat nangis macam penat.. tak sampai 5 minit da nangis.. help me .. rasa gagal sangat jadi ibu😭😭😭😭😭 Persoalannya 1. boleh bulat balik tak kepala dia? 2. Adakah saya terlambat nak ubah kepala dia? 3. Dengan cara apa ek ibu2 selain tummy time ? Riisauu kepala flat sampai bila bila. 4. Ibu ibu yang ada pengalaman anak flat head boleh kongsi tak pengalaman? 5. Saya da beli bantal bulat kat shopee memang khas untuk kepala flat head ..harga 50+ , agak-agak membantu tak? 6. Perlu tak saya jumpa doktor? #firstmom

1 Balas

Jumpa doc please. Biar doc tengok and advice apa yg ptot ibu buat.