Bersin Sakit

Hi semua ada yang pernah bersin lepas tu sakit bawah perut tak ? Apa maksudnya ya ? Sebab saya dah 10week nak masuk 11 week dahh risau , sebab bersin je mesti sakit bawa perut . hmm pastu perut rajin sangat masuk angin . First baby pula tu .

1 Balas

Pasal sakit bawah perut tu saya x pastilah, tapi kalau pasal angin tu, biasalah 10 week tu, saya masa 10 week tu pun mcm tu, perut ni berangin je, bila dan 15 - 16 week, dia dah ok