Bersin selesema akan affect baby tak?

Salam. Saya dah 2 hari selesema hidung tersumbat batuk. Setiap kali bersin mesti kena pegang perut sebab rasa sakit kt bawah perut. Agak nye tiap kali saya bersin tu mesti baby saya terlompat kan? Kesian dia. Saya nak makan ubat pun saya risau ada side effect nanti kt baby. Just tahan je dulu selagi boleh. #22weekspregnancy

1 Balas

Sakit kt bwh sbb tekanan dari dada menolak abdomen. Klu selsema bersin, cuba wapkan muka dgn vicks. Klu batuk cuba amal lemon suam+madu.