Baby scan 7w tiada heartbeat

Hi semua. Ada tak siapa2 pernah lalui scan 7weeks nampak jasad tapi tak dapat detect heartbeat? Doktor announce miss misscarriage? Hanya Tuhan yg tahu perasaan ni. Kali kedua gugur tahun ni. 2 tahun menanti. Atau masih ada harapan? Ada siapa2 pernah lalui? Takde bleeding, takde rasa sakit.

1 Balas

hye mommy. .mb msih awl. .mcm sye jgk. .9w pon msih x nmpk. .smpai scan ats bwh. .mommy bole tgu skit lg nty scan lg skli. .moga dipermudahkn ursusn ye mommy 🥰