Rasa kembung perut, cepat lapar dan mual

Hi semua. Ada tak macam saya. Saya pregnant 8 minggu. Tapi dari minggu ke 6 perut sentiasa rasa kembung dan tak selesa. Kadang kadang sampai susah tidur. And kalau terjaga tu perut sangat lapar macam tak makan seminggu. Memang normal ke orang early pregnant perut akan sentiasa rasa kembung?

1 Balas

sepanjang mengandung pun normal rasa kembung. hormon mengandung akan buat pencernaan kita lambat, sbb tu akan rasa bergas. seeloknya makan dalam kuantiti sikit tapi kerap