Sedih nya rasa,berharap sangat nak ada anak..doa kan sy ad ank..nak sangat merasa macam org lain😭

Semoga ulang tahun perkahwinan yg ke 5tahun ada rezeki zuriat sy dan suami..

21 Balas

sis boleh amalkan selawat alfatih , 100kali sehari lepastu doa hajat sis nak... semoga dimudahkan

Insyallah ada rezeki.. Banyak kan berdoa. Sya ttc dekat 9tahun..sya percaya pada rezeki Allah.

Allahumma aamiin.. Semoga Allah permudahkan segala urusan akak di dunia dan akhirat 💞

Semoga awk dn suami , dikurniakan zuriat x lama lagi.. Amin♥

Aaminnn... 🤲🌻 puan dan suami dah buat ujian kesuburan?

2y ago

Hugs ♥️

Aamiin..moga ada rezeki..Bykkan sedekah dan doa

cuba jus Mamariam insyallah akan membantu anda

aaminn ya rabb🤲

Aamiin🥹

aminnnn