Alhamdulillah Sya hamil anak 4..2tahun jugak lah..saya menunggu.. akhirnya Allah makbulkan. Juga.

# semoga sihat-sihat je lah.. kandungan ini..

Alhamdulillah Sya hamil anak 4..2tahun jugak lah..saya menunggu.. akhirnya Allah makbulkan. Juga.
8 Balas

alhamdulillah tahniah . sama cam Sye , nak dapat ketiga umur si bongsu 3 tahun baru dapat lgi heheheh

alhamdulillah..semoga dipermudahkan segala urusan sampai bersalin

alhamdulillah..dpt adik lg alia..doakan sy jgk..czer 2/10 ni

3w ago

semoga dipermudahkan urusan nanti kak

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

smoga dpermudahkan segala urusan

3w ago

tme kasih kak.. insya Allah..

Alhamdulillah, tahniah

tahniah

Syukur