CLEFT LIP & PALATE doakan baby saya dipermudahkan urusan untuk operation palatoplasty 25/3 ni ya ❤️

semoga dipermudahkan semua urusan ibu ibu yang ada baby cleft juga #cleft #cleftstrong #cleftbaby #cleftlipandpalate #cleftmalaysia #cleftproud #cleftbaby

12 Balas

salam sis maaf nak Tanya sis anak sis dah buat operation ke? habis berapa ?sbb saya Buntu adek saya operation jugak accident satu muka pecah .ingat nak guna duit anak saya dlu.kalau murah sikit,sbb adek saya Tu 10k+ bill

5mo ago

alhamdulillah. ye. untuk cleft doc tak akan buat sekali jalan untuk bibir dan lelangit. ada gap masa dia. semoga dipermudah semua urusan ya 🫶🏼

Semoga dipermudahkan segala urusan..Semoga bby awak membesar dengan sihat dan menjadi anak yg soleh/solehah. Berjaya di dunia dan di akhirat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y ago

aamiin ❤️ terima kasih untuk doanya 🌼

semoga dipermudahkan segalanya buat baby & puan sekeluarga

2y ago

aamiin ❤️ thankyou 🌸

Semoga dipermudahkan operation & recovery anak sis💐

2y ago

aamiin ❤️ thankyou awak 🌸

mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

2y ago

aamiin ❤️ thankyou awak 💐

semoge dipermudahkan urusan anak awak sis 💓

2y ago

aamiin ❤️ thankyou awak 🌼

aminn semoga dipermudahkan pembedahan.

2y ago

aamiin ❤️ thankyou awak 🌻

mg dpmudahkan segalanya amiin

aamiinnnnn ❤️‍🔥

semoga Allah permudahkan urusan

2y ago

aamiin ❤️ terima kasih awak 🌻