CLEFT LIP & PALATE doakan baby saya dipermudahkan urusan untuk operation palatoplasty 25/3 ni ya ❤️

semoga dipermudahkan semua urusan ibu ibu yang ada baby cleft juga #cleft #cleftstrong #cleftbaby #cleftlipandpalate #cleftmalaysia #cleftproud #cleftbaby

12 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan..Semoga bby awak membesar dengan sihat dan menjadi anak yg soleh/solehah. Berjaya di dunia dan di akhirat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y ago

aamiin ❤️ terima kasih untuk doanya 🌼