Keguguran kali ke-3

Semoga adala rezeki saya & husband untuk miliki zuriat sendiri tahun 2021@2022.. Amen.. Teringin sangat rasa adanya baby menendang.. Keguguran pada tahun 2019&2020 and skrg 8/1/21.. Sedih sgt rasa hati bila baby dalam kandungan yang ada heart beat tiba2 takda bila kerap bleeding/spotting even makan dapat suntikan kuatkan rahim @ mkn ubat duphaston.. )-; hati3 ya ibu2 bila spotng or bleeding, cepat2la pg hosptl.. #12weeksMC

7 Balas

semoga terus kuat puan...sy pn faham perasaan bila kita kehilangan anak yg ditunggu2...sy pn ambil masa setahun utk pulih selepas 2 kali keguguran 2017 & 2018. trauma sakit sedih semua rasa ada. sy doakan puan dipermudahkan urusan & dikurniakan anak. InshaAllah.

3y ago

Amen. trima ksih sis doakn sy.. trauma rasanya sbb kali ini lain betul rasa dia.. dgn sedih & sakitnya spnjg hamil & gugur.. syukur dprmudahakn brpun dlm ksushn..

insyaAllah ada rezeki nanti datanglah dia walaupun tak diduga. kena jumpa pakar tu utk check ada masalah dkt mna sbb kerap gugur. mesti ada sebab, semoga dapat jawapan supaya boleh rawat & standby utk pregnant lagi.. ❤️

3y ago

ya sis.. ada jmpa pkar nnt .. thanks sis.. mudahan ada rezeki rs bsalin baby sihat ya.. Amen.

Salam takziah sis...sy pun bnayk Kali keguguran 8 kali..tahun 2020 2kali keguguran..semoga lepas ni Ada rezeki buat sis...kuatkan hati kuatkan smgat... insyaallah Ada tu..

3y ago

Trima kasih sis.. Mudahan rezeki saya ada baby di tahun 2021 nnt.. Amen..

sy pon tiga kali keguguran sis. InsyaAllah yg next msti lekat btul tp kene extra jaga . jgn lasak2.. 😊 moge ade rezeki sis n husband..

3y ago

Amen sis.. mudahan lpas ini klu ada rezeki, akan lekat terus.. 🙏

In syaa Allah semoga sis terus tabah, sabar & kuat untuk ujian ini. Lepasni Allah dah atur yg terbaik utk sis, jaga diri ya 😊💖

3y ago

ya sis.. Thank you sis.. brusaha kmpul kekuatan pjuk diri sndr..

Sabar la yea..salam takziah utk awk..kita senasib...3 kali gugur..setahun sy gap,utk pulihkan emosi dan trauma

3y ago

owh.. okay sis.. sy pn doctr xda ckp pa2 tp sy da appointment dgn doctor pakar slpas ni sbb krap gugur/bleeding ms pregnant.. nak cek hormon/darah smua dgn hosptl pasni.. rsau gngu klu hmil lg..

btl tu.. btw, salam takziah... smoga ada rezeki... kuat kan hati..

3y ago

ya, tlalu sakit plak kali ini.. sdih sgt2 sbb baby dh npak..