Keguguran kali ke-3

Semoga adala rezeki saya & husband untuk miliki zuriat sendiri tahun 2021@2022.. Amen.. Teringin sangat rasa adanya baby menendang.. Keguguran pada tahun 2019&2020 and skrg 8/1/21.. Sedih sgt rasa hati bila baby dalam kandungan yang ada heart beat tiba2 takda bila kerap bleeding/spotting even makan dapat suntikan kuatkan rahim @ mkn ubat duphaston.. )-; hati3 ya ibu2 bila spotng or bleeding, cepat2la pg hosptl.. #12weeksMC

7 Balas

btl tu.. btw, salam takziah... smoga ada rezeki... kuat kan hati..

3y ago

ya, tlalu sakit plak kali ini.. sdih sgt2 sbb baby dh npak..