Rahim kebelakang sikit.

Semlm pi jumpa doktor, bila cek rupa rupanya rahim sy kebelakang sedikit. Sape sape pernah alami macam sy . Dah setahun lebih menunggu zuriat 😔

7 Balas

berurut puan,betulkn kedudukn rahim..sya pn mslh mcm puan jgk setahun menanti..urut baru sekali alhamdulillah berhasil skrng dh 4 bln prgnant..jngn putus asa..usaha dan doa puan.. insyaallah ada rezeki..😊

puan cuba berurut puan.. inshaaAllah kita perempuan ni selagi ada rahim, jika kita berusaha inshaaAllah Allah bagi. semoga dipermudahkan puan dan suami..

Sama rahim ke belakang sikit. Tapi ni Alhamdulillah lepas setahun lebih jugak menunggu lekat dah nak masuk 2 bulan. Jangan giveup okay.

urut pada ahlinya insya allah kalau nak usaha pasti ada hasilnya dlu ada kawan yg rahimnya terbaliknpun skrng dah ada ank

urut sis..saya rahim terbalik kata doktr usaha urut betulkan peranakan alhamdulillah dah pregnant lg.

sy jenis rahim terbalik, mmg doktor cakap kalau nak conceive kena main ikut posisi belakang.

kalau mcm tu mmg x boleh pregnant ke pn😥

4y ago

Selagi ada rahim inshaAllah boleh...