kepala lonjong

nak tanya ade sape tak alami mase scan baby doc cakap kepala baby lonjong kebelakang ?? dia cakap tu normal .. ade tak ibu² yang alami macam ni ??

3 Balas

Mungkin symptoms flat head tu. Sebab baby banyak baring kan. Nurse tempat saya pesan selalu pusingkan kepala baby. Jangan bagi dia baring 1 side je. Lagi 1 jangan guna bantal untuk baby

2y ago

dia kata dalam perut tu sis 🤭

Anak sy skrg 2 bln lbih kepala lonjong bhgian atas. Skali tgk mcm normal tp boleh nmpk la lonjong skit. Stakat ni dr ir nurse xckp ap2 psal kpl ank sy. Rsau la jgk.

Mcm kepala bby mat salleh pon gitu kn..