Tiada selera makan

Saya mengandung 6wks, selera makan hilang.. loya kejap2 dan muntah 1-2 kali sehari. Boleh bg idea tak macam mana nak buat untuk pastikan baby dalam kandungan dapat zat secukupnya?

1 Balas

minum susu sis,,mkn buah ke,,sy pun xslre sgt mkn nasi tp mkn jugak sikit walau sejemput,,shri skli je sy mkn nasi,,sarapan suami bungkuskn sy mee hoon hrtu tp sy xleh trma,,lpas tu sy mintak kueyteow pulak nk tgk bleh terima ke tak,,sy tgk ok xmuntah jdi sy bleh mkn kueyteow😂