Siapa ada pengalaman , pregnent kantung kosong dan selepas gugur subur prgnt kembali..

Semasa prgnent blom tau lagi dlm perut tu mgandung kantung kosong tau pn semasa dah check up , husbnd hntr kat hospital d sbbkan jatuh tangga pendarahan banyak ( tanda gugur ) 2hari sakit perut msuk k3 hari sblh tgh hari keluar tanda darah tak henti ..gik hospital rupanya gugur baby pn scan tkdak kat dlm perut ...rupanya dah seluk punya seluk entah kat mana betapuk akhirnya keluar jugak slepas keluar wad di tahan selama 1 hari... Keluar isi semsa waktu mahgrib dlm keadaan sy tidur tak terasa sakit dipermudhkn keluar isi , bawa kat hosptl slepas bg see nurse doctkr check bawa balik suruh husbnd & ayah mertua tanam (kubur ) ... Dan selepas keguguran tu sy ada 1bulan period . Bulan 12 keguguran bulan 1 hujung sy period shingga buln 2 awl bulan sy stop period .. hujung bln 2 tu sy ada chek prgnent tess kembali ( saja nak chck ) result 2garis kabur kabur n bulan 3 check k2 kali result tetap sama 2garis.. cnfrm prgnent .. sekrang ni sy rasa ngidam tu ni mual mual muntah yng sy alami skrng...siapa ada pgalaman mcm ni ?, ini msuk k4 sy prgnent slpas kguguran hujung thun lalu...

1 Balas

me. alhamdulillah Selamat melahirkan now baby dah 9 bulan