hi buddies??

Semalam.genap 25w..g buat fetal anomaly scan..alhamdulillah..baby sihat..cukup sifat..besar n tinggi mcm papa dia???..tp ade 3 perkara yg perlu di ambil berat.. 1. Uri masih d bawah n tutup jln keluar 2. Baby songsang 3. Tali pusat berada di leher baby.. Tlg Doakan yang baik2 ye..??

2 Balas

Semua situasi tu sy pernah hadapi. Dah masuk dekat 29 weeks semua ok. Sebab awal lagi 25weeks. Kedudukan uri boleh naik, baby pun boleh pusing lagi, tali pusat pun takde kacau kat leher baby dh.

4y ago

InshaaAllah..harap2 saya pn mcm tu😊😊😊..aminn

Semoga allah permudahkan segalanya