Kandungan 21 weeks. Details scan detect buah pinggan baby bengkak & kene refer hospital

Hi. Semalam sy buat details scan dkt swasta. Masa tu semua ok n alhamdulillah baby tak malu tunjuk bibird dia🤭 masa doct scan bahagian dlman baby, doct tgk buah pinggan baby bengkak sikit n minta sy tunjukkan printed bahagian tu n report pd kk. Kebetulan appointment kk sy hari ni. Bgtahu nurse n nurse minta jumpa doct. Doct tgk report doct terus buat surat utk jumpa pakar kt hospital. Sy ade google. Doakan baby dlm kandungan sy sihat ye. Sy cuba xnk fikirkan sangat. Tp minta doa dr ibu2 dan bakal2 ibu dlm ni doakan ye.#pleasehelp #firstmom #bantusharing

10 Balas

smoga dipermudahkan segala urusan.. smoga sis & baby sihat2 selalu