9 weeks terpaksa cuci

Semalam second scan dekat klinik swasta..sedih rasa bila doc cakap masih nampak kantung je..size kantung masih sama..so doc refers gi hospital utk buat scan kali ketiga..perasaan tu mmg berdebar2..sedih pun ada..bila dh jumpa doc..dia buat 2 kali scan dekat perut dn dekat bawah..still sama juga jwpn dia..kantung pun dh jadi leper..so dia sah kan mmg dh missed miscarriage..sedih sampai tak tahu nak jwb apa..dia bagi 2 pilihan sama ada nak cuci terus atau tunggu 2 minggu biar jatuh sendiri baru comform balik 21 hbln ni..sedih sngat sbb first bby setelah 5 tahun menunggu..???

1 Balas

Allahuakbar anak syurga sis. Semoga sis kuat dan tabah ya. Allah uji sebab allah sayang dan kita mampu 😊

5y ago

Tg sis..In shaa allah..mudah2an lpas ni ada rezeki lagi..aminn..