bleeding

Semalam sebelum mandi sy tgk ada darah kat spender. Darah merah + coklat gelap. Dah pergi hospital doc kata pendarahan pangkal rahim. Ada tak bakal2 mommies yg ada pengalaman macam saya? Hari ni pun ada lg darah warna coklat gelap tu. Masa kencing takde pulak keluar darah, risau pulak.

1 Balas

Saya pernah jadi mcm tu waktu mule² pregnent. Jumpa dokter, dokter ckp tak ada apa² tu sebab baby baru nak menjadi dan rahim nak berkembang. Yg penting kena jumpa dokter supaya tak ada apa² yg tak baik

4y ago

Sye hilang lepas 12week, tapi darah tu keluar on off dia tak straight dan darah tu turun tak sekali dengan senak perut. Kalau sakit perut mcm sengugut & keluar darah kena ke klinik cpt takut janin x menjadi