Jantina anak

Semalam scan baby untuk 18 weeks . Dah rasa pengerakan baby . Alhamdulillah baby aktif awal . Doc scan anak memang tak dok diam , berpusing and siap bole lambai . Doc kata dah nampak sikit jantina anak . So doc bagitau jantina anak . Saya rasa untuk 18 weeks macam awal je ~ Bole percaya ke ? Risau beli barang baby salah tema anak pulak 🤣

3 Balas

boleh je nak percaya. Sy scan 12w Dr bagitau jantina. scan yg seterusnya Dr bagitau jantina pun masih sama. awal lagi tu nak beli barang

15w ke atas kalau xsilap dah boleh scan jantina anak. Baby sy 20w belum tahu jantina lg sbb doktor duk fokus ke HB drop.

2mo ago

insyaAllah skrg kerap mkn buah-buahan dah 😊

saya scan 19w dua kali, pagi kat kk petang swasta sama je jantinanyaaaa.😂

2mo ago

rm15 je klinik kat ipoh ni..