baby padat

Hi. Semalam scan 17 weeks tgk bby melengkung sb doc kata padat sgt dlm perut n doc suh minum air byk utk byknkn air ketuban. Tp sy minum byk ja air. Cuma saya sejenis senang kencing.. Sedih tgk bby melengkung cmtu xde ruang nk gerak.. Mummy ade suggestion or any advise. Huhu. Risau gak. Sb tulang die baru nk grow.

baby padat
30 Balas

Sy pn 17week.smlm bru scan..elok air ktuban..sy pminat tmbikai..mngkn sis kna mkn tmbikai lps ni..

4y ago

Tiap minggu ke sis mkn tembikai? Atau mcmna cra pgambilan sis?