baby padat

Hi. Semalam scan 17 weeks tgk bby melengkung sb doc kata padat sgt dlm perut n doc suh minum air byk utk byknkn air ketuban. Tp sy minum byk ja air. Cuma saya sejenis senang kencing.. Sedih tgk bby melengkung cmtu xde ruang nk gerak.. Mummy ade suggestion or any advise. Huhu. Risau gak. Sb tulang die baru nk grow.

baby padat
30 Balas

Sis boleh cube baca artical ni ok harap membantu sikit.. Semoga bby dan mummy dipermudahkan aamiin

4y ago

Sy xde mkn suplemen lain.. Doc bg tu ja sy mkn. Tp sy jenis kuat kencing sblm mgndung pun. Btw tq yaa🥰

Sy mmg mkn tembikai atau minum jus tembikai je..tak pon buah2 yg ada byk jus

Sy mmgu depan baru nak scan masuk 18week.harap2 xdak apa2 la..risau jugak..

Baby sy 16w membulat dia duduk mcam bola. Tapi air ketuban ok je kandungannya

4y ago

Yeker😅 taktau pulak sy. Tapi masa cek 23w nampak tulang semua ok.

Bykkan mkn tembikai. InsyaAllah air ketuban byk. Sehari sepotong pon da ok.

4y ago

Huhu. Itu la nmpknya cmtuu. Mmg kne mkn tembikai jgk

mkn buah tembikai sis. sy dulu pun ketuban kurang juga, borderline saja

4y ago

Ok2. Kne try telan. Sb tembikai merah tu xmkn. Huhu. Sblm ngandung n time ngandung

Mkn tembikai, sy smpai trlebih air ketuban gara2 suka makan tmbikai

4y ago

Tula ramai suggest tembikai

Hai nak tanya, masa awak scan ni, doktor scan sekali tak gender ?

4y ago

Xboleh tgk gender pun sb die melengkung gitu hehe. Usik la cmne pun. Sb die gituu je.

Try sis minum air kelapa. Air kelapa boleh tambah air ketuban..

4y ago

17weeks bole ke minun air kepala. Tu la masalahnya. Sy tembikai, air kelapa xmkn xminum. Ni jd cmni. Kne try telan jgk

Sy tkpnh cuba tp rmai yg bgtau minum air tembikai