baby padat

Hi. Semalam scan 17 weeks tgk bby melengkung sb doc kata padat sgt dlm perut n doc suh minum air byk utk byknkn air ketuban. Tp sy minum byk ja air. Cuma saya sejenis senang kencing.. Sedih tgk bby melengkung cmtu xde ruang nk gerak.. Mummy ade suggestion or any advise. Huhu. Risau gak. Sb tulang die baru nk grow.

baby padat
30 Balas

Minum air kelapa . Boleh menmbhkn air ketumban

Makan buah tembikai sis untuk tambah air ketubn..

4y ago

Yup.. Bli sbiji potong siap2.. Isi dlm bekas bertutup simpan dlm peti.. Makan tanpa serbuk asam.. Mcm sy suka bli yg da siap potong tu.. Tros mkn jek.. Tp kalau mcm sis myb nk bli buah jauh.. Bli jek sbiji tu.. Smpn peti mkn sejuk2 sedapp

Alaa sianyaaa bb..try mkn buah tmbikai sis..

4y ago

Tulaa. Sedih tgk die penuh kt situ

sy kuat minum air n kerap kencing ??

4y ago

Tulaa. Sama laa

Org katakn buah tembikai sis

Banyak minum air n tembikai

Banyak minum ayaq kosong sis,

4y ago

Aamiin????semoga Allah jaga ibu dan baby smpai bersalin?

Mkn buah tembikai la

Makan tembikai sis..

Mkn tembikai