baby Prem...

Semalam... Saye dh mlahirkan baby girl Prem 2.2kg....xperasan air ketuban pecah... Mlm sebelum nye... Pagi smlm Saya p check daily utk 34w 4d.... P check air kencing...tp dh bercampur darah.... Tanye nurse... Kenape... Nurse check,clear...selepas tu start leaking....dan basah satu seluar.... Pastu ckp Kat nurse.leaking...kecoh LA satu klinik.. Check dh 3 CM.... Dlm 15 minit Lepastu dh 5 CM.... Naik ambulance... Xsampai selayang... Dh full bukaan....n terpaksa ke klinik berhampiran... N lahirnye Qhaisarah iman... dlm ambulance,dpn Pintu kecemasan klinik serendah... Kenangan xdpt dilupakan.... Sakit fu ll bukaan 10.15... Orangnye keluar 10.35...Alhamdulilahhhh.... Harapnye esok dpt keluar, n Dpt Bilik Kat NICU... Baby Prem yg ke3 Saya lahirkan....

baby Prem...
73 Balas

Alhamdulillah 🥰 syukur selamat semuanya .. Tahniah mommy 🌈 Selamat berpantang 💖 semoga mommy dan baby sihat selalu 🌹 Allahumma Aamiin..

5y ago

Sama-sama mommy 😘❤️❤️