15week heartbeat tak berkelip kelip

semalam saya pergi hospital , lepastu doktor cek heartbeat tak berkelip kelip . and doktor kata miscarriage . doktor bagi surat utk admid hari jumaat . tapi malam tadi saya rasa baby bergerak and nampak perut saya denyut denyut bukan dri nafas saya . skrg ni saya nak tanya momy pernah tak ada pengalaman macam ni ? sbb semalam saya tunggu turn dri pkul 1 lebih pkul 5 lebih baru scan apa semua . perut kosomg . please momy semua respond . patut ke saya scan swasta utk confirmation . sbb saya tkde keluar darah ke apa cuma spotting je

10 Balas

Kt perut mmg ada denyutan nadi walaupun awk x pregnant.. 15w masih terlalu awl utk rasa gerakan.. pergi je scan klu nak double confirm