Bukaan

Semalam saya dah kena admit sebab contractions makin kerap. Bukaan baru 2 cm. Doakan saya cepat bersalin ye mommies smua. Tkasih.. #37weeks

Bukaan
55 Balas

Tkasih semua doakn sy. Tp hrini sy mtk discaj dulu belum bersalin lagi sbb bukaan masih 2cm. Nak rehat dekat rumah dulu. Ni ank scond. First bby czer emergency dlu. Doc tk advice utk induce dulu sbb kndungan bby semua ok lg.. Dn sy tkde mslh apa2. Mybe better rehat dkt rumah dulu sakit bru dtg hospital smula.

4y ago

Welcome.. btul tuu.. inshaaAllah mnta semua yg baik2 shj aamiin