Angkat berat ketika hamil

Semalam saya angkat beras 10kg, waktu angkat semalam tu memang rasa baby dalam perut macam stress nak terkeluar pun ada, tapi sebab saya sorang pergi kedai, saya gagahkan juga. Malam rasa sakit tapi mild pain je. Harini pun sakit lagi and saya perasan baby terlebih aktif dari biasa. Btw saya lima bulan preggy.

2 Balas

Hai Puan. Sebaik-baik nya Puan jangan angkat berat waktu mengandung. Takut ia nya memberikan kesan buruk pada Puan dan bayi. Moga dijauhkan daripada apa-apa yang buruk ya. Jaga diri ya. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3y ago

Terima kasih puan ?

Puan jumpa doctor terus..saya pula yang risau? semoga kandungan puan sihat2..

3y ago

Alhamdulillah..Semoga semuanya dipermudahkan untuk puan & baby sehingga process kelahiran?❤️ Take care.