Makan pedas semasa mengandung

Semalam petang sy tiba2 craving mangga cicah sambal kicap pedas. Nak tanya ibu2 semua boleh ke tak ye makan pedas masa mengandung? Sy cuma risau. Sekarang dah 7 week plus. Mual2 dan sakit belakang dah hilang sejak 2-3 hari lepas.

1 Balas

Pengalaman mkn jeruk jambu batu ngan kicap pedas dulu..msa mkn mmg sedap terasa nikmatnya.,lps sejam pedih ulu hati..masyaAllah..sakit yg amat..lps tu mnyesal...nsiht saya mkn bole tp jgn byk..